nl de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  1. KlantenserviceAlgemene gegevens

  2. Over Ons

  3. Openingstijden

  4. Levertijd en verzendkosten

  5. Retourinformatie

  6. Garantie en klachten

  7. Betaalmethoden

  8. Disclaimer

  9. Privacy Verklaring


 

1.Algemene gegevens


Glazenwasserij Houke v.o.f.
Maagd 1 
3225 EE Hellevoetsluis

Telefoon: 0181-324587  
Mobiel: 06-23627585 
E-mail: info@HK250.eu 
Website: www.verweerde-ramen.nl
Website Duitsland ⇒ www.HK250.de

Bank: NL 74 INGB 000 907 32 32
KVK: 24180959
BTW: NL821277777B01


 

 

2. Over Ons


Hallo, mijn naam is Ron Houke,

Mijn opa heeft rond 1930 'Pui en Glazenwasserij B.H. Houke opgericht'. Na enkele omzwervingen in andere branches ben ik toch weer teruggekeerd in het glazenwassersvak. Inmiddels is de vierde generatie, mijn dochter Maaike werkzaam in ons bedrijf 'Glazenwasserij Houke v.o.f.' Samen met mijn vrouw Frieda, runnen wij gedrieën ons bedrijf.

Wij hanteren twee basisrichtlijnen die wij van onze voorvaderen hebben mee gekregen:
"Eerst kwaliteit, snelheid komt later wel" en "afspraak is afspraak!"

Als doorgewinterde glazenwassers is het bedrijf langzaam veranderd in een dienstverlenend, oplossingsgericht en innovatief bedrijf. 
Buiten de dagelijkse glasbewassingswerkzaamheden zijn wij ons vooral gaan richten op specifieke problemen, waar onze klanten tegen aan lopen.


Dienstverlenend:
De veranderende wetgeving, die het gebruik van ladders aan banden heeft gelegd, heeft ons doen besluiten om te investeren in Outdoor Telewassystemen in combinatie met zuiveringsinstallaties, die osmose water produceert.
Zo kunnen wij onze klanten blijvend van dienst zijn.
We maken tevens gebruik van een Indoor Telewassysteem

Oplossingsgericht:
Voorbeeld: klanten die last hebben van spinnen en mos bieden wij een adequate oplossing. 

Innovatief
Onze glazenwassers expertise gebruiken wij door regelmatig producten te testen.
De producten die ook voor particulieren geschikt zijn geven wij met plezier door. Zie onze  'Super Doeken'.
Loopt u zelf tegen een probleem aan, laat het ons dan weten wellicht hebben wij een oplossing voor u!

Specifiek probleem met een innovatieve oplossing
Verweerde ramen is een oud fenomeen die glazenwassers regelmatig tegenkomen. Rond 2002 bleek ook één van mijn klanten dit probleem te hebben. Na een jaar van research had ik de oplossing gevonden;  "HK250".
Sinds 2003 stellen we zowel particulieren als zakelijke klanten in staat om via onze website van deze unieke oplossing gebruik te maken.

In de loop der jaren zijn we met een groeiend aantal betrouwbare, NEN 4400-1 gecertificeerde onderaannemers samenwerkingsverbanden aangegaan. Dit stelt ons in staat om aan steeds meer kleine en grote opdrachtgevers onze dienstverleningen aan te bieden. 

Mocht u vragen of ideeën hebben, dan horen we graag van u!

 
 

3. Openingstijden


Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0181 - 324587
van maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur tot 16:30 uur
Wij hebben geen winkel. Afhalen is mogelijk na telefonische afspraak.

 

 

4. Levertijd en verzendkosten


PostNLWij verzenden met PostNL.
Betalingen die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn worden dezelfde dag verzonden.

Levertijden (volgens opgave PostNL)
Nederland 1 werkdag
België 1 à 2 werkdagen
Duitsland 2 à 3 werkdagen
Oostenrijk 2 à 3 werkdagen
Zwitserland 2 à 3 werkdagen
let op de douane kan de levertijd verlengen
Luxemburg 4 à 6 werkdagen
 
Verzendkosten
Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 200,-- inclusief BTW.
Verzendkosten Nederland, België en Duitsland pakket: € 4,95 incl. BTW
Verzendkosten Nederland brievenbuspakje: € 4,65 incl. BTW

 

5. Retourinformatie


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren onaangebroken en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Alleen ongebruikte en onbeschadigde producten en/of producten waarvan de afsluiting (de zgn. seal) nog intact is, kunnen worden geretourneerd. Gebruikte en beschadigde producten en/of producten waarvan de afsluiting (de zgn. seal) is losgemaakt of verwijderd worden niet vergoed.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via E-mail
info@HK250.eu
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Download hier ⇒ het modelformulier voor herroeping

 

6. Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te
leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er
iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u
verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te
maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor
reparatie of vervanging.
 

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ⇒ info@HK250.eu  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op  
http://ec.europa.eu/odr 
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 



7. Betaalmethoden


Betalen... Veilig en vertrouwd! 
In de winkelwagen wordt u verzocht op te geven hoe u wenst af te rekenen:

  1. Met iDEAL - veilig en snel
  2. Met Mr.Cash - de Belgische iDEAL
  3. Veilig met Paypal
  4. Creditcard
  5. Vooraf overmaken
Contant afrekenen bij ophalen is ook mogelijk

 
IDEAL Bancontact

Veilig met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u, zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 

Met Bancontact/Mister Cash

Kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.


Veilig met PayPal
kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe met het invullen van je bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

 
Mastercard Maestro

Betalen met creditcard:

Veilig met chip en pincode
Creditcards zijn even veilig als een gewone bankpas. Er zit tegenwoordig namelijk een
chip in de creditcard. Voor betalen met de chip gebruikt u dan altijd de pincode van de creditcard.


U betaalt met de gegevens die op creditcard te vinden zijn:
  • het creditcardnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van uw creditcard. Het creditcardnummer is een cijferreeks van 13 tot 16 getallen.
  • de vervaldatum (maand en jaar staan op de voorkant)
  • validatiecode, ook wel CVV of CVV2. De validatiecode bestaat bij een Visa of Mastercard uit drie getallen en is te vinden helemaal rechts in de handtekeningstrip achter op uw creditcard.
  • soms is een extra wachtwoord vereist. Bijvoorbeeld de Mastercard Securecode of Verified by Visa.

Vooraf overmaken

Vooraf overmaken

Voor zakelijke klanten en klanten die niet beschikken over de mogelijkheid met iDEAL te betalen, en voor klanten vanuit het buitenland, bieden wij de mogelijkheid tot het vooraf overmaken van het aankoopbedrag. Na controle van uw gegevens en het ontvangen van uw betaling, beginnen wij met de aanmaak van uw bestelling. Via de email krijgt u bericht wanneer uw bestelling in behandeling wordt genomen en wanneer deze wordt verstuurd.
U dient het volledige bedrag inclusief verzendkosten onder vermelding van uw ordernummer vooraf naar ons over te maken.

Contant bij afhalen

Woont u in de buurt, kom uw bestelling dan gerust afhalen. U bespaart hiermee de verzendkosten. Wel graag contant en gepast betalen. Wij hebben geen winkel, dus gaarne op afspraak.

 


 

8. Disclaimer


In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;

  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;

  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 
 

9. Privacy Verklaring


Onze privacyverklaring is ontworpen om u te informeren over onze verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens op deze website.
 
Wie beheert uw persoonsgegevens?
Glazenwasserij Houke v.o.f. is de beheerder van de persoonsgegevens die u ons verstrekt en is verantwoordelijk voor de bescherming van deze gegevens.
Glazenwasserij Houke v.o.f.
Ron Houke
Maagd 1
3225 EE Hellevoetsluis

+31 (0)181 - 324587
06-236.275.85
 

info@hk250.eu
www.verweerde-ramen.nl

K.v.K.: 24180959
BTW: 821277777B01



Wanneer verwerken wij uw persoonsgegevens?
Glazenwasserij Houke v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u deze gegevens invult bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:
• Voor- en achternaam;
• (factuur)Adres;
• Telefoonnummer;
• E-mailadres;
• Aankoopgeschiedenis;
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld wanneer u met ons correspondeert of wanneer u ons belt;
• Technische gegevens van de apparatuur die u gebruikt, bijvoorbeeld van uw smartphone/laptop/tablet, zoals IP-adres en de gebruikte software;
• Andere gegevens die noodzakelijk zijn met het oog op de hieronder weergegeven doeleinden van verwerking.
 
Wat doen wij met uw persoonsgegevens?
Glazenwasserij Houke v.o.f. kan deze gegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:
• Het afhandelen van uw order en betaling;
• Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, bijvoorbeeld om u op de hoogte te houden van uw bestelling;
• Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
• Om goederen en diensten bij u af te kunnen leveren;
• Het afhandelen van verzoeken, klachten en geschillen en de naleving van wettelijke verplichtingen.
Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van ons gerechtvaardigde belang, onder andere bij het kunnen aanbieden en aanprijzen van onze diensten.
 
Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Glazenwasserij Houke v.o.f. bewaart uw persoonsgegevens volgens de wettelijke bepalingen (belastingdienst).
 
De beveiliging van uw persoonsgegevens
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
Glazenwasserij Houke v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.
 
Verstrekking aan derden
Glazenwasserij Houke v.o.f. verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om aan een wettelijke verplichting te voldoen. De partijen waarmee wij samenwerken worden door Glazenwasserij Houke v.o.f. zorgvuldig uitgezocht, om de bescherming van uw persoonsgegevens te kunnen waarborgen. Derden hebben een verwerkingsovereenkomst met Glazenwasserij Houke v.o.f. afgesloten waarin onder meer is opgenomen dat zij uw gegevens alleen zullen verwerken in opdracht van Glazenwasserij Houke v.o.f.
                                                                      
Omschrijving privacyzaken webhost
Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van alphamegahosting.com. alphamegahosting.com verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. alphamegahosting.com heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. alphamegahosting.com is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
 
Omschrijving privacyzaken payment processor
CCVShop/Wirecard/PayPal/ING verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer.  CCVShop/Wirecard/PayPal/ING heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.  CCVShop/Wirecard/PayPal/ING behoudt zich het recht om uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan gegevens met derden te delen.  CCVShop/Wirecard/PayPal/ING bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
 
Nieuwsbrief
Wij verzenden geen nieuwsbrieven
 
Verzenddienst
Wij maken gebruik van de verzenddienst PostNL.
 
Beoordelingsplatform
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
 
Facturatie en boekhoudsoftware
W&V Adviseurs
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van W&V Adviseurs. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. W&V Adviseurs is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. W&V Adviseurs gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.
 
 
Extern verkoopkanaal
Wij verkopen een deel van onze artikelen via het platform van Amazon. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Amazon uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.
 
Cookies
Glazenwasserij Houke v.o.f. maakt geen gebruik van cookies.
 
Uw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking ervan door Glazenwasserij Houke v.o.f. Tot slot heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u, of een ander door u genoemde organisatie, te sturen.
Voor vragen of een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht, intrekking van uw toestemming of een bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u mailen naar: info@hk250.eu
U kunt uw vraag en/of verzoek ook per post sturen via:
Glazenwasserij Houke v.o.f.
Maagd 1
3225 EE Hellevoetsluis

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk en uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek.
U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Het wijzigen of bijwerken van onze privacyverklaring
Deze privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy verklaring te raadplegen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 04-06-2018.

 

Hellevoetsluis, Nederland: 12-06-2018 Versie 0.2