nl de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

ReactiesWilt u ook uw ervaring omtrent onze producten en diensten delen?


klik rechts op: 'Maak bericht aan' → →
We zijn u zeer dankbaar!


 

Hosli - 18/05/2019 om 16:14

Ik kan me alleen aansluiten bij alle vorige positieve reacties.
Onze schuifpui van over de 6 meter was peperduur in aanschaf, en ik heb echt gehuild van frustratie (ja ja, beetje hysterisch) toen er na 2 jaar zoveel aanslag op zat die echt met NIETS weg te krijgen was, zelfs niet met zoutzuur......
Wat te doen ? Zo'n dure, mooie schuifpui moet gewoon perfect zijn !
Nieuwe ruiten; onbetaalbaar.
Glasrenovatie leek de enige oplossing........tot ik de HK250 tegen kwam.
Proeflapje besteld en de volgende dag al in huis.
Natuurlijk meteen uitgeprobeerd en wat iedereen zegt klopt gewoon !
Ben ik even een opgelucht en vooral dankbaar mens !
Ga meteen de fles en de doeken kopen en dan heb ik nog nooit zo mooi en eenvoudig mijn ramen super schoon gekregen !

Thanks !

M&T - 16/05/2019 om 13:50

Ik ben zo’n ongelovige... niets hielp en dan zou dit wel helpen? Nou inderdaad het helpt!! Wat een wondermiddel!! Heb het wel lang in moeten laten trekken en een paar keer moeten doen. Maarja het zat er immers ook al járen op die aanslag.
Echt een aanrader! Alle bekende merken geprobeerd maar niets hielp. En dit wel! Thanx!!!

van Scherpenzeel - 27/03/2019 om 21:33

Proefmonster vandaag geprobeerd: ongelofelijk! Het werkt echt super! Alle aanslag, die nergens mee te verwijderen was, zeer snel weggepoetst! Ook de waterslagen, die vol met lelijke strepen zaten, werden helemaal schoon! Erg blij mee!! Echt een aanrader!

Henk - 27/03/2019 om 11:59

Na het schoonmaken van de ramen leken de ramen in de zon nog vuiler dan voorheen. Allerlei materialen uitgeprobeerd om de strepen op het glas van het metselwerk weg te krijgen. Niets hielp. Gezocht op internet naar oplossingen en kwamen uit bij HK250. We hebben een proefmonster besteld en uitgeprobeerd, Het product werkt uitstekend. Het resultaat is verbluffend. We zijn nu in afwachting van de bestelde flacon. De hoge prijs van het product is het enige nadeel.

Udo Peters - 18/03/2019 om 07:30

Endlich eine Lösung für unser Problem mit weißen Belägen auf den Fensterscheiben.
Unsere Südwestfassade aus Rotem Klinker ist mit weißem Zement verfugt worden - zusätzlich wurde die Wetterseite
mit einer Imprägnierung versehen. Im Laufe der Zeit (kurz nach Fertigstellung des Hauses) konnte man beobachten das eine weiße Flüssigkeit aus den Fugen lief. Durch die Fassadenversiegelung (Imprägnierung) kann das ablaufende Wasser bis an den Fensterrahmen laufen und somit direkt die Scheibe erreichen. Es fehlt eine Abtropfkante (Wassernase) - diese muss nachgerüstet werden.
Nach vielen Versuchen mit etlichen Mitteln sowie einem bereits erfolgtem Austausch der Fensterscheiben für circa 1000,- € - kam das Problem wieder.
Nun habe ich Ihr Mittel bestellt. Es funktioniert einwandfrei - ich kann Ihr Produkt nur empfehlen. Danke !

René de Jong - 26/02/2019 om 14:06

We zijn in mei 2018 in deze woning komen wonen. Na de verbouwing zagen we allerlei aanslag op de ruiten en dachten dat dit door onze verbouwing was gekomen. Later bleek dit afkomstig te zijn van het impregneren van de muren. Iets dat door de vorige bewoners is gedaan. Na enkele keren met verschillende middelen ( antikal, cementsluierverwijderaar, terpetine, tinner, citroenzuur, WD40 en nog meer ) hadden we de moed al opgegeven. Toen kwam ik op deze site en heb een proefmonster aangevraagd. Ik was aanvankelijk best cynisch maar dacht ach, baat het niet dan zijn we nog maar net zover. Net het proefmonster uitgeprobeerd en werkelijk niet te geloven. Het spul komt er gewoon af. Direct een flesje besteld.
Dank je wel firma Houke, dit is echt een fantastisch product en zijn geld meer dan waard.

Peter - 23/02/2019 om 11:33

Proefmonster succesvol uitgeprobeerd en daarna meteen een flacon HK 250 aangeschaft. Het resultaat is verbluffend! Alle ramen weer helder. Ook de oude glas in loodramen zijn weer helemaal helder! Een raam dat al lange tijd was aangetast kregen we niet meer vrij van cementsluier dus wees er wel op tijd bij. Ter preventie hebben we druiplatten gemonteerd zodat het regenwater niet meer rechtstreeks via het kozijn over de ramen stroomt.

Alida van Limborgh - 10/02/2019 om 09:02

We hebben vanwege fout in de bouw op onze ruit in de schuifpui chronisch last van cementsluier. Zelfs al een keer een nieuwe ruit laten plaatsen, het is zo lelijk! Maar het blijft terugkomen. Na lang zoeken dit testprodukt uitgeprobeerd en het werkt voor 100%. Ontzetten blij mee! Nu weer een test monster gekocht voor de buren en om te kijken of het ook werkt op de aangeslagen glas van de douchecabine. Daar lees ik ontevreden reacties over, ga het toch proberen.
Ik heb ook het pakketje schoonmaakdoeken gekocht, ook een echte aanrader. Voor het eerst is het mij gelukt met alleen water (!) om mijn ruiten in mum van tijd streeploos schoon te maken. Werk echt zoals het staat beschreven, licht vochtige doek schoonmaken en droogwrijven met de droogdoek. Super blij!

miranda - 27/01/2019 om 21:17

Ongelooflijk werkelijk alles geprobeert. Zelfs de mensen van het glas zeiden niks tegen te doen. Toen kwam ik dit tegen en dacht ja ja...toch een proefdimgetje besteld. Ik ga zoals op het filmpje over de ruit en jaaa het ging er af!!

Nu toch een hele fles besteld om het hele raam mooi te krijgen!

Top spul

Rene - 06/12/2018 om 23:25

Na jaren van ergernis over de vale strepen op onze schuifpui die vooral in de zomer als de zon er opstaat vervelend zichtbaar waren eindelijk het wondermiddel HK250 gevonden. Alles geprobeerd, we waren eigenlijk al zover om dan maar een nieuwe schuifpui te laten plaatsen. Na 2 behandelingen geen streepje meer te bespeuren en kunnen we eindelijk weer zonder ergernis genieten van het landelijke uitzicht. SUPER SPUL

Norbert B. - 01.10.2018 - 02/10/2018 om 10:25

Nachdem ich bereits mehrere "Hausmittel" ausprobiert hatte, um die Zementschleier auf der Front- und Heckscheibe meines Kombi - verursacht durch ein undichtes Garagendach - zu entfernen, konnte mir weder der Glaser-Fachbetrieb noch der Autoscheiben-Fachbetrieb helfen. Deshalb war ich sehr erstaunt, dass sich das Problem mit HK250 sofort und problemlos beseitigen ließ. Ein tolles Mittel, absolut zu empfehlen.

Veel geprobeerd - 21/04/2018 om 12:09

20 jaar oude ramen. Na lekkage een lelijke plek. Die moet weg. Dus een proeflapje gekocht. En ja hoor het is weg. Supersponsjes helpen niet. Een ander raam waar regenspetters opkomen van de zonwering waar tegen de regen tegen het raam komt met het beetje proeflapje gedaan. Met blote handen vastgepakt. Geen irritatie. Geen vlekken meer op de ramen. Verschil is opmerkelijk. Heb. 100ml bestelt om 5 voor 12.

 Ja@ja.nl   
meier enrico - 03/04/2018 om 15:37

hatten bei einem umbau fensterglas angetroffen das von zementschleier geschädigt war . laut diverser fensterbauer könne das glas nicht gerettet werden und müsse ersetzt werden. im internet fand ich das hk250, bestellte ein muster und reinigte eine beschädigte stelle des glases.
die kundschaft freute sich sehr das die gläser gereingt werden konnten und nicht ersetzt werden mussten ! tolles Produkt!

R. - 01/04/2018 om 17:53

Geweldig wat een wondermiddel, had al van alles geprobeerd azijn, antikal enz. Eerst monster besteld, kon mijn ogen niet geloven.
Daarna maar een hele fles, wel duur maar werkt uitstekend.

A&N - 28/02/2018 om 16:46

Na eerst een proefstukje te hebben geprobeerd, nu onze hele ramen heerlijk schoon! Wat een super spul! Makkelijk in gebruik en echt met het gewenste resultaat. Erg blij mee!

Emmy goossens - 28/02/2018 om 15:46

Dit is nu de tweede keer dat ik dit besteld heb. De laatste keer is ongeveer 5 jaar geleden, na een aantal jaar komt het toch weer terug. Maar ben er wel 5 jaar vanaf geweest. Ik heb ze nu weer behandeld en het zonnetje mag er weer lekker doorschijnen zonder dat ik het gevoel heb dat ik mijn ramen niet heb gewassen!! Top spul!

Veronique - 06/02/2018 om 14:44

Maandag een proeflapje besteld en gelijk dinsdag uitgeprobeerd op mijn raam. Het werkt! Ik ben reuze blij dat ik nu eindelijk de oplossing heb om van die hardnekkige doffe strepen verlost te worden. ? Het is inderdaad kostbaar, maar glanzende ramen en een stukje ergernis minder is het mij wel waard!

AB - 22/12/2017 om 15:12

Zo Super blij met HK250! Eindelijk van die lelijke aanslag af. Zonder enige moeite! Het was echt een doorn in mijn oog, vooral als het zonnetje lekker door de ramen naar binnen scheen. Thanks!

Senel Dienstleistungen - 08/11/2017 om 06:52

Habe den Tester HK250 ausprobiert,war sehr-sehr-Enttäuscht.
Das es beim ersten Versuch das Fenster gleich glasklar war.
War verblüfft,Zauberei??
Werde demnächst aufjedenfall auf eure Produkte wechseln.
Danje,weiter so.

 g-cukur@web.de   
Michael Friedmann - 01/11/2017 om 12:11

Sehr geehrter Herr Houke,
ja, das Produkt hat mich überzeugt!

Wir haben das Produkt bei uns im Labor getestet und dabei Oberflächenerscheinungen auf Glas mit einer metallbedampften Oberfläche entfernt. Eine zum Austausch vorgesehene Glasfassade kann so gerettet werden.

Ihr Produkt haben wir in dem Prüfbericht genannt und der Firma Glaszentrum Schweikert GmbH aus Heilbronn
empfohlen. Die Firma wird wahrscheinlich demnächst auf Sie zukommen.

Mit freundlichem Gruß
Michael Friedmann

 
Pagina 1 van 3