nl de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

ReactiesWilt u ook uw ervaring omtrent onze producten en diensten delen?


klik rechts op: 'Maak bericht aan'
We zijn u zeer dankbaar!
 


 

Veronique - 06/02/2018 om 14:44

Maandag een proeflapje besteld en gelijk dinsdag uitgeprobeerd op mijn raam. Het werkt! Ik ben reuze blij dat ik nu eindelijk de oplossing heb om van die hardnekkige doffe strepen verlost te worden. ? Het is inderdaad kostbaar, maar glanzende ramen en een stukje ergernis minder is het mij wel waard!

AB - 22/12/2017 om 15:12

Zo Super blij met HK250! Eindelijk van die lelijke aanslag af. Zonder enige moeite! Het was echt een doorn in mijn oog, vooral als het zonnetje lekker door de ramen naar binnen scheen. Thanks!

Senel Dienstleistungen - 08/11/2017 om 06:52

Habe den Tester HK250 ausprobiert,war sehr-sehr-Enttäuscht.
Das es beim ersten Versuch das Fenster gleich glasklar war.
War verblüfft,Zauberei??
Werde demnächst aufjedenfall auf eure Produkte wechseln.
Danje,weiter so.

 g-cukur@web.de   
Michael Friedmann - 01/11/2017 om 12:11

Sehr geehrter Herr Houke,
ja, das Produkt hat mich überzeugt!

Wir haben das Produkt bei uns im Labor getestet und dabei Oberflächenerscheinungen auf Glas mit einer metallbedampften Oberfläche entfernt. Eine zum Austausch vorgesehene Glasfassade kann so gerettet werden.

Ihr Produkt haben wir in dem Prüfbericht genannt und der Firma Glaszentrum Schweikert GmbH aus Heilbronn
empfohlen. Die Firma wird wahrscheinlich demnächst auf Sie zukommen.

Mit freundlichem Gruß
Michael Friedmann

Stephan Habegger - 01/11/2017 om 11:57

Sehr geehrte Frau Houke, sehr geehrter Herr Houke,
heute habe ich die Fenstergläser mit ihrem HK250 gereinigt.
Das ist ein wirklich tolles Produkt!
Alles konnte ich entfernen und sogar auf dem Fensterbrett aus Aluminium konnten wir einiges entfernen so dass der Mieter wieder zufrieden ist.
Ich werde auf jeden Fall ihr super Produkt an meine Kollegen (Architekten, Bauleiter, Ex-Kollegen von Glas Trösch usw.) weiter empfehlen.
Freundlich grüsst
Stephan Habegger

Petra Hellemons - 02/10/2017 om 12:20

Ik raad iedereen met verweerde ramen Hk250 aan. Wat een superspul is dat. Het is duur, maar het geld zeker waard!!

Ellen de Klein - 16/09/2017 om 11:08

Wij stonden op het punt onze ramen te vervangen omdat er diverse plekken op de ruiten zaten die met andere middelen niet te verwijderen waren.
Wij hikte een beetje tegen de prijs aan maar kunnen zeggen: het product werkt fantastisch. Alle aanslag is verdwenen en de ruiten zien er weer als nieuw uit. Daarna ook direct de douchewand gereinigd met hetzelfde resultaat. Wij zijn erg blij dat we het product HK 250 hebben gekocht.

Esther - 25/08/2017 om 07:10

Na het testlapje te hebben geprobeerd een fles besteld. Ramen zijn als nieuw, een Fantastisch produkt! Deze aankoop is echt geen miskoop.

Esther - 25/08/2017 om 07:10

Na het testlapje te hebben geprobeerd een fles besteld. Ramen zijn als nieuw, een Fantastisch produkt! Deze aankoop is echt geen miskoop.

Wouters Freija - 16/08/2017 om 16:06

het automatisch sproeisysteem had voor kalkaanslag (opgedroogde druppels) gezorgd op de ramen die er met niets af te halen was. We hebben alles geprobeerd, azijn, ammoniak, speciale produkten. Niets hielp. Tenslotte een staal besteld van HK250 en ik zag onmiddellijk verschil. Ik kijk er naar uit om eindelijk weer door heldere ramen te kunnen kijken!

Van den Wyngaert - 10/08/2017 om 14:05

Wij kijken al jaren op die vieze strepen. Hebben letterlijk al alles geprobeerd. Niets helpt!
Wij overwogen zelfs al de plaatsing van nieuw glas maar vrezen dat de uitbloei na 25 jaar nog steeds niet ten einde is, we zien nog steeds nieuwe strepen ontstaan.
Gisteren is het staaltje gearriveerd en ... wonder boven wonder het werkt!!
We kunnen niet wachten om onze bestelling te ontvangen en aan de slag te gaan.

R m prins - 04/07/2017 om 20:19

Wij hebben het schoon gemaakt met HK250 en zijn helemaal tevereden dikke duim omhoog

Brouwer - 15/04/2017 om 10:06

Wij zijn erg tevreden over hk 250 het werkte perfect

J. Leijten - 07/04/2017 om 09:38

Vandaag heb ik het test monster van de HK250 uitgeprobeerd. Het resultaat is verbluffend! De kalk regen druppels zijn op het geteste oppervlak in zijn geheel verdwenen! Ander materialen zoals schoonmaak azijn of iets dergelijks hielpen helemaal niets.

Ik zal dan ook uw product aanbevelen aan de medebewoners van ons appartement.

M.de Rooij - 28/01/2017 om 00:37

Geachte mijnheer Houke, Hierbij willen we nog even melden, hoe enthousiast we zijn over het middel hk250.Het stond voor ons eigenlijk al vast, dat we nieuw glas in onze , nog vrij nieuwe, schuifpui zouden moeten laten plaatsen. Na wat gegoogled te hebben kwam ik tot de ontdekking, dat er toch een oplossing zou zijn, om de aanslag op het glas te verwijderen. We zijn gestart met het proefdoekje en al snel bleek, hoe goed het werkte. We hebben daarna onmiddellijk een flacon vloeistof besteld. Schrokken eerst wel een beetje van de prijs, maar het is de prijs waard! Ook wil ik nog even melden, dat het contact met de telefoniste bijzonder plezierig was!Met vriendelijke groeten,M. De Rooij ,Lisse

Hans van der Poll - 17/01/2017 om 16:32

Na jaren van ergernis, en veel geprobeerd hebbende, was het resultaat na het toepassen van HK250 verbluffend, zo helder en als nieuw!!
letterlijk en figuurlijk is het " probleem " opgelost! Dank je wel Houke glazenwasserij

marnix Van Moeffaert - 12/01/2017 om 15:07

Reeds jaren hebben we strepen op onze ramen aan de west kant van onze woning . Deze morgen met test monster geprobeerd en het resultaat was direct zichtbaar . In het verleden al eens een nieuw glas geplaatst , omdat er geen middel was te vinden om strepen van salpeter te verwijderen . Mijn vrouw is zeer tevreden.

J. Mulder - 23/09/2016 om 16:15

Vanochtend getest en direct een flesje van 250 ml besteld. Sluit me helemaal aan bij de positieve reacties hiervoor. Werkt perfect! Had ik het eerder geweten; dan was me een hoop ergernis en suf poetsen bespaard gebleven.

De Vos Rita - 13/09/2016 om 15:31

Ik heb een testmonster besteld, deze morgen heel vroeg geprobeerd op het aangetaste raam , na de eerste keer al een ongeziene verbetering heel mijn testdoekje opgebruikt en het resultaat is verbluffend , zeggen dat we reeds een raam vervangen hadden omdat we met niets die cementsluier weg kregen.
Ik heb onmiddellijk een flacon van 100 ml besteld is wel duur maar het resultaat is er ook zijn geld waard als nu ook de super doeken die ik mee besteld hebt doen wat ze beloven ben ik een heel tevreden mens.

J.K.Wulffraat - 31/08/2016 om 12:32

Reeds maanden lang hebben wij strepen op 3 ramen van ons appartement op de Hazenleger te Gorinchem. Wij hadden de indruk dat de oorzaak lag binnen lekkende dubbele beglazing, waardoor er opgedroogde watervlekken zichtbaar binnenin op de ramen. Totdat een vriend van ons, met een ruime ervaring binnen de bouwwereld, de vlekken bekeek en constateerde dat de vlekken aan de buitenzijde zitten en dat het gaat om salpeterzuur vanuit de stenen en voegen. Hij is gaan surfen op het internet en vond een site handelend over HK250.
Een monster tegen een kleine vergoeding besteld en direct dezelfde dag het monster getest op een klein oppervlak. Onvoorstelbaar goed resultaat. Niets met te zien op de test plek. Direct een verpakking van 100ml. besteld en op de dag van ontvangst de 3 stuks ramen behandeld en er is werkelijk niets meer te zien. Wij zijn heel blij met dit resultaat en wij stonden werkelijk op het punt om nieuwe beglazing te gaan aanschaffen, dan is deze investering van een 100ml flacon, wat duur lijkt, zeker waard.
Chapaeau voor de leverancier.
Anneke en Han Wulffraat

 
Pagina 1 van 2