nl de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

ReactiesWilt u ook uw ervaring omtrent onze producten en diensten delen?


klik rechts op: 'Maak bericht aan'
We zijn u zeer dankbaar!
 


 

Wouters Freija - 16/08/2017 om 16:06

het automatisch sproeisysteem had voor kalkaanslag (opgedroogde druppels) gezorgd op de ramen die er met niets af te halen was. We hebben alles geprobeerd, azijn, ammoniak, speciale produkten. Niets hielp. Tenslotte een staal besteld van HK250 en ik zag onmiddellijk verschil. Ik kijk er naar uit om eindelijk weer door heldere ramen te kunnen kijken!

Van den Wyngaert - 10/08/2017 om 14:05

Wij kijken al jaren op die vieze strepen. Hebben letterlijk al alles geprobeerd. Niets helpt!
Wij overwogen zelfs al de plaatsing van nieuw glas maar vrezen dat de uitbloei na 25 jaar nog steeds niet ten einde is, we zien nog steeds nieuwe strepen ontstaan.
Gisteren is het staaltje gearriveerd en ... wonder boven wonder het werkt!!
We kunnen niet wachten om onze bestelling te ontvangen en aan de slag te gaan.

R m prins - 04/07/2017 om 20:19

Wij hebben het schoon gemaakt met HK250 en zijn helemaal tevereden dikke duim omhoog

Brouwer - 15/04/2017 om 10:06

Wij zijn erg tevreden over hk 250 het werkte perfect

J. Leijten - 07/04/2017 om 09:38

Vandaag heb ik het test monster van de HK250 uitgeprobeerd. Het resultaat is verbluffend! De kalk regen druppels zijn op het geteste oppervlak in zijn geheel verdwenen! Ander materialen zoals schoonmaak azijn of iets dergelijks hielpen helemaal niets.

Ik zal dan ook uw product aanbevelen aan de medebewoners van ons appartement.

M.de Rooij - 28/01/2017 om 00:37

Geachte mijnheer Houke, Hierbij willen we nog even melden, hoe enthousiast we zijn over het middel hk250.Het stond voor ons eigenlijk al vast, dat we nieuw glas in onze , nog vrij nieuwe, schuifpui zouden moeten laten plaatsen. Na wat gegoogled te hebben kwam ik tot de ontdekking, dat er toch een oplossing zou zijn, om de aanslag op het glas te verwijderen. We zijn gestart met het proefdoekje en al snel bleek, hoe goed het werkte. We hebben daarna onmiddellijk een flacon vloeistof besteld. Schrokken eerst wel een beetje van de prijs, maar het is de prijs waard! Ook wil ik nog even melden, dat het contact met de telefoniste bijzonder plezierig was!Met vriendelijke groeten,M. De Rooij ,Lisse

Hans van der Poll - 17/01/2017 om 16:32

Na jaren van ergernis, en veel geprobeerd hebbende, was het resultaat na het toepassen van HK250 verbluffend, zo helder en als nieuw!!
letterlijk en figuurlijk is het " probleem " opgelost! Dank je wel Houke glazenwasserij

marnix Van Moeffaert - 12/01/2017 om 15:07

Reeds jaren hebben we strepen op onze ramen aan de west kant van onze woning . Deze morgen met test monster geprobeerd en het resultaat was direct zichtbaar . In het verleden al eens een nieuw glas geplaatst , omdat er geen middel was te vinden om strepen van salpeter te verwijderen . Mijn vrouw is zeer tevreden.

J. Mulder - 23/09/2016 om 16:15

Vanochtend getest en direct een flesje van 250 ml besteld. Sluit me helemaal aan bij de positieve reacties hiervoor. Werkt perfect! Had ik het eerder geweten; dan was me een hoop ergernis en suf poetsen bespaard gebleven.

De Vos Rita - 13/09/2016 om 15:31

Ik heb een testmonster besteld, deze morgen heel vroeg geprobeerd op het aangetaste raam , na de eerste keer al een ongeziene verbetering heel mijn testdoekje opgebruikt en het resultaat is verbluffend , zeggen dat we reeds een raam vervangen hadden omdat we met niets die cementsluier weg kregen.
Ik heb onmiddellijk een flacon van 100 ml besteld is wel duur maar het resultaat is er ook zijn geld waard als nu ook de super doeken die ik mee besteld hebt doen wat ze beloven ben ik een heel tevreden mens.

J.K.Wulffraat - 31/08/2016 om 12:32

Reeds maanden lang hebben wij strepen op 3 ramen van ons appartement op de Hazenleger te Gorinchem. Wij hadden de indruk dat de oorzaak lag binnen lekkende dubbele beglazing, waardoor er opgedroogde watervlekken zichtbaar binnenin op de ramen. Totdat een vriend van ons, met een ruime ervaring binnen de bouwwereld, de vlekken bekeek en constateerde dat de vlekken aan de buitenzijde zitten en dat het gaat om salpeterzuur vanuit de stenen en voegen. Hij is gaan surfen op het internet en vond een site handelend over HK250.
Een monster tegen een kleine vergoeding besteld en direct dezelfde dag het monster getest op een klein oppervlak. Onvoorstelbaar goed resultaat. Niets met te zien op de test plek. Direct een verpakking van 100ml. besteld en op de dag van ontvangst de 3 stuks ramen behandeld en er is werkelijk niets meer te zien. Wij zijn heel blij met dit resultaat en wij stonden werkelijk op het punt om nieuwe beglazing te gaan aanschaffen, dan is deze investering van een 100ml flacon, wat duur lijkt, zeker waard.
Chapaeau voor de leverancier.
Anneke en Han Wulffraat

ericsier - 19/08/2016 om 20:42

beste mensen heb alles geprobeerd om mn glazen douche scherm schoon te maken dat gaf wel voor n dag toen hk 250 geprobeerd je gelooft je ogen niet ben nu drie maanden verder even afspoelen met de douche kop en schoon is mn douchewand top spul

Jacob Speelman - 18/06/2016 om 11:28

Ik heb enkele jaren geleden Hr++ glas laten zetten en u raadt het al salpeterzuur aanslag'.
Alle middelen en tips op internet geprobeerd niks hielp, het werd er niet eens beter van.
Heb nu gootjes gemonteerd om het gevelwater af te voeren naar de zijkant.
Zojuist de ramen met HK250 behandeld en ECHT streeploos schoon.
Geweldig produkt, ook al is het duur, het is het geld waard.

Roosmarijn - 07/06/2016 om 23:57

Ook hier een succesvol resultaat. Nadat we introkken in onze woning bleek dat er bij de poetsbeurt van mijn grote pui een zeer hardnekkig aanslag was. kalkaanslag of cementsluier geen idee. Heb van schoonmaakazijn tot aan professionele schoonmaakmiddelen van alles geprobeerd. Wat een verbitterd uitzicht hadden we. Al googelend vonden we dit product, eerst monster besteld, klein stukje uitgeprobeerd en we konden onze ogen niet geloven!! Direct een groot flacon besteld en na 2-3 beurten verdween de aanslag als sneeuw voor de zon. Absoluut het geld waard. Ik hou sindsdien de rolgordijn omhoog! Dank!!

f.g.s. mulder - 26/05/2016 om 19:06

Na heel lang zoeken en verscheidene glaszetters gevraagd, wat te doen met de cementsluier ,ongeveer 10 jaar, op ons grote voorraam, werden er geen oplossingen aangedragen. Tot dat ik ging googlen kwam ik bij Houke HK250* meteen een proefpakketje besteld , nooit geschoten is altijd mis.
Net een stukje raam mee behandeld ,na 2 keer behandelen had ik weer een helder raam. Meteen een grote flacon besteld. Wat een pracht oplossing.

verheyden ivan - 29/03/2016 om 20:51

Beste firma Houke,

Na lang zoeken naar een degelijk produkt, die de ramen noch de raamkader beschadigd was niet te vinden !
Althans dat dachten we, verschillende glazenwassers gecontacteerd in de buurt van Antwerpen, geen echt middel tegen zulke vervuiling !
Tot ik na enig zoekwerk op het net bij jullie terecht kwam, en een staal liet verzenden. Het staal gaf reeds een zeer hoopvol resultaat !
Ondertussen heb ik een 100 ml flacon ontvangen en gebruikt en met welk schitterend resultaat ! De ramen zijn blinkend schoon, het raamkader (alu) heeft nog een grondige poetsbeurt nodig, maar is reeds van de vervuilende witte smog verlost.
Een prachtig produkt !!!
Bedankt en tot binnenkort voor een tweede bestelling,
Ivan

C. Mulder - 09/03/2016 om 13:27

Na zorgvuldig meerdere keren HK250 over de strepen op onze ramen te hebben aangebracht en daarna met schoon water schoongemaakt, geven wij het nu op.
Dit spul werkt niet. De belofte dat HK250 echt werkt, kunnen wij niet ontdekken. De strepen zijn er nog steeds en zijn ook niet minder dof geworden. Erg jammer. Geachte C.M.C. Mulder, Soms komt het voor dat HK250* niet het gewenste resultaat geeft. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. In ons HK250* document te vinden als bijlage bij de producten en op onze pagina ‘Veel Gestelde Vragen’: vindt u wellicht nog een oplossing. Zit de oorzaak van uw situatie er niet tussen, dan is HK250* helaas voor u niet de oplossing. met vriendelijke groet, Glazenwasserij Houke v.o.f.

Marloes Smit - 11/02/2016 om 10:25

Te gek! Het werkt dus.. Vandaag even het testertje uitgeprobeerd en de aanslag is op die plek gewoon weg! 2 jaar geleden een nieuwe pui laten plaatsen (met het oude verweerde raam eindelijk weg) maar niets is irritanter als dan je nieuwe mooie raam ook weer helemaal wazig wordt. Zeker als het zonnetje erop staat. Dus ik ga vandaag nog een fles bestellen. Top ben blij dat we jullie gevonden hebben. Onze glazenwasser zei trouwens dat er niets tegen te doen is, die cementsluier maar als hij de volgende keer hier is, zal ik het hem laten zien. Raar dat glazenwassers niet van dit product afweten.

Bedankt, groeten Marloes

Corine Balder uit Leiden - 04/02/2016 om 15:23

Beste Frieda Houke,

Het is inderdaad niet te geloven...jarenlang worstelde ik met die sluier op de ramen; van alles geprobeerd; nieuwe voegen laten zetten; en nu, na twee keer intensief wrijven, herken ik mijn ramen niet meer. Zo schoon. Zoooo blij!!! Ik blijf ernaar kijken,

 
Pagina 1 van 1