nl de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Joyce 22-03-2021 om 11:57:09

Begin januari heb ik het proeflapje gebruikt door netjes een vierkant af te plakken met tape. Ons hele raam zit vol met opgedroogde regendruppels die er niet af gingen bij het zemen van de ramen. Als de zon erop schijnt ziet het er niet uit. Als nu de zon erop schijnt zien we een schoon vierkantje waar we HK250 op hebben getest. En dat nog na 3 maanden! Dus we gaan zeker in het voorjaar een flesje bestellen om het hele raam te doen! Blij dat er toch nog een oplossing is!

Anoushka van rijn 20-03-2021 om 11:15:20

Dit product werkt echt!!Zo blij 😀
Mijn ramen zaten vol met cement druppels als de zon scheen deed ik het gordijn dicht.na eerst een proef lapje gebrobeerd te hebben flacon besteld.het is zijn veld dubbel en dwars waard. Mijn ramen zijn super schoon nu!!

Marjolein Brocken 10-03-2021 om 14:22:14

Duur product....dus eerst maar een proeflapje besteld. Er liep een hinderlijke streep met cementsluier, salpeterzuur of wat het dan maar mag zijn over de grote ruit van onze schuifpui. Destijds na het opnieuw voegen en impregneren van de muur erboven een zetstuk aan de muur bevestigd om het afdruipende water van de muur niet direct op het glas te krijgen van onze nieuwe schuifpui. (probleem was mij bekend van mijn vorige woning) ....Maar helaas is er achter dat zetstuk een lekje ontstaan en sijpelt er bij iedere flinke regenbui een streep troep over de ruit. Zoals de meesten van ons van alles geprobeerd...ontkalker van HG, hete azijn, van pure wanhoop CIF en inductieplaatreiniger, glaskrabber....... Niets hielp! Proeflapje besteld K250. Vanmiddag met 1 proeflapje die hele streep weggepoetst! Superblij!! Voorziening getroffen om het lekken te stoppen. Hopelijk voorkom ik hiermee de dure aanschaf van een flacon ....maar mocht het probleem zich toch weer voordoen, dan weet ik waar ik moet zijn. Product werkt echt!!

Dick Kleijer 08-03-2021 om 20:42:36

Vandaag HK250 toegepast op ramen met strepen van het metselwerk erboven.
Afgaande op de vele positieve reacties had ik direct een flesje van 250 ml gekocht.
En het werkt super.
Even stevig poetsen met de meegeleverde lap, en met één behandeling was het weg.
Het glas is nog nooit zo schoon geweest heb ik het idee.
Andere middeltjes deden niets op die strepen, maar met HK250 was het zo weer schoon.
Het is ook nog heel zuinig in gebruik, en onbeperkt houdbaar.
Ik zou zeggen; kopen dat spul.

Marianne Van Rompay 06-03-2021 om 22:22:28

Nooit gedacht dat ik nog ooit de cementsluier van mijn ramen zou krijgen!
Ik was echt gelukkig na de behandeling met dit product. Mijn ramen zijn weer glashelder.
Heb wel een paar keer de behandeling moeten herhalen, maar het resultaat is schitterend.
Ik heb het ook eerst getest maar was direct overtuigd en heb meteen het product besteld.
Niet twijfelen dus, zou ik zeggen!

Els VL 28-02-2021 om 11:47:52

Na jarenlang heel veel te proberen, toch aarzelend dit product eens besteld om te testen. Eigenlijk vooral omdat ik ook zo'n positieve reacties las. Vandaar dat ik er zelf ook eentje wil schrijven want normaal doe ik dat niet ☺ Maar ik heb de tester geprobeerd en sta versteld van het resultaat! Bijna emotioneel... Na jaren kan ik eindelijk terug mijn gordijnen open trekken zonder mij te schamen voor mijn ramen. Ik bestel meteen een flesje om alles onder handen te nemen! Aanrader eersteklas!

Aarts 17-02-2021 om 15:28:51

Geweldig product! De aanslag op de ramen van ons nieuwbouwhuis was niet te verwijderen. Na gebruik van dit wondermiddel kraakhelder! Zo blij
mee, ik ga weer bestellen!

I.g koppe 26-11-2020 om 18:34:14

Na een aantal jaar tegen matglas zitten kijken, en van alles geprobeerd dit wonder middel gevonden.
En idd eerst getest met test doekje.
Netjes 10x10 afgeplakt en testen maar.
FANTASTISCH wat een super spul gelijk maar een fles besteld want ik heb nog een deel matglas.
Het is prijzig maar ik raad het iedereen aan.

marianne Hoogendam-Keizerwaard 24-09-2020 om 12:25:35

ik ben sinds een jaar verhuisd naar een appartement, welke al 15 jaar last heeft van verweerde ramen door de cementmuur erboven.
Geen enkele bewoner heeft de grauwsluier wegkunnen krijgen ,ik ook niet met allerlei handen hulpmiddelen(baking soda met azijn bv)
Eerst het test monster maar besteld ,je wilt het niet geloven en het is een prijzig product. Vandaag een stukje raam gedaan en ....Yes!!
De grauwsluier is na zoveel jaar op de ruit verdwenen, ik ga het eens voor stellen in de volgende VVE vergadering. En ik ga een grote flacon bestellen...Niks duur ,je geniet van prachtige heldere ruiten en dat is het meer dan waard!!Top product dus. Bestel gelijk de flacon zou ik zeggen ...het testmonster is eigenlijk niet nodig maar goed...heb ik zelf ook gedaan en ik ben eerlijk en kritisch.

A v beuzekom 21-09-2020 om 11:47:27

Ik wil toch even melden hoe blij we zijn met onze schone ramen.Zag er echt niet uit door cement sluier wat van de gevel afkwam.
Nu schitterend schoon door hk250.😎👍👍👍👍

Pagina 3 van 9