nl de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Jannette 03-04-2020 om 11:24:21

Het is echt fantastisch , super na 2 x inwrijven waren de ramen weer helder !!!
Meteen een fles besteld ....

Saskia 26-03-2020 om 18:10:37

Product twee dagen geleden besteld, nu al in huis. Meteen begonnen vanmiddag! En het resultaat is geweldig. Het zat er al een tijdje op dus ik moest flink boenen maar oh wat fijn dat we weer eindelijk gewoon door de ruiten heen kunnen kijken. Niet twijfelen het is het geld dubbel en dwars waard.

Monique Bertrand 22-03-2020 om 19:05:38

Super product! Ik kan het iedereen aanraden.Geen enkel ander product werkt zo effectief als hk250.

Anneke 18-03-2020 om 12:06:11

Wat een top product. Na alle regen van de afgelopen tijd, is nu alle salpeter aanslag weer verdwenen. Weer heldere ramen­čśü. Eerder al van alles geprobeerd, niets hielp, nu al een tijdje een hele tevreden gebruiker van HK250. Echt een aanrader!

Hosli 18-05-2019 om 16:14:17

Ik kan me alleen aansluiten bij alle vorige positieve reacties.
Onze schuifpui van over de 6 meter was peperduur in aanschaf, en ik heb echt gehuild van frustratie (ja ja, beetje hysterisch) toen er na 2 jaar zoveel aanslag op zat die echt met NIETS weg te krijgen was, zelfs niet met zoutzuur......
Wat te doen ? Zo'n dure, mooie schuifpui moet gewoon perfect zijn !
Nieuwe ruiten; onbetaalbaar.
Glasrenovatie leek de enige oplossing........tot ik de HK250 tegen kwam.
Proeflapje besteld en de volgende dag al in huis.
Natuurlijk meteen uitgeprobeerd en wat iedereen zegt klopt gewoon !
Ben ik even een opgelucht en vooral dankbaar mens !
Ga meteen de fles en de doeken kopen en dan heb ik nog nooit zo mooi en eenvoudig mijn ramen super schoon gekregen !

Thanks !

M&T 16-05-2019 om 13:50:07

Ik ben zoÔÇÖn ongelovige... niets hielp en dan zou dit wel helpen? Nou inderdaad het helpt!! Wat een wondermiddel!! Heb het wel lang in moeten laten trekken en een paar keer moeten doen. Maarja het zat er immers ook al j├íren op die aanslag.
Echt een aanrader! Alle bekende merken geprobeerd maar niets hielp. En dit wel! Thanx!!!

van Scherpenzeel 27-03-2019 om 21:33:11

Proefmonster vandaag geprobeerd: ongelofelijk! Het werkt echt super! Alle aanslag, die nergens mee te verwijderen was, zeer snel weggepoetst! Ook de waterslagen, die vol met lelijke strepen zaten, werden helemaal schoon! Erg blij mee!! Echt een aanrader!

Henk 27-03-2019 om 11:59:06

Na het schoonmaken van de ramen leken de ramen in de zon nog vuiler dan voorheen. Allerlei materialen uitgeprobeerd om de strepen op het glas van het metselwerk weg te krijgen. Niets hielp. Gezocht op internet naar oplossingen en kwamen uit bij HK250. We hebben een proefmonster besteld en uitgeprobeerd, Het product werkt uitstekend. Het resultaat is verbluffend. We zijn nu in afwachting van de bestelde flacon. De hoge prijs van het product is het enige nadeel.

Udo Peters 18-03-2019 om 07:30:43

Endlich eine L├Âsung f├╝r unser Problem mit wei├čen Bel├Ągen auf den Fensterscheiben.
Unsere S├╝dwestfassade aus Rotem Klinker ist mit wei├čem Zement verfugt worden - zus├Ątzlich wurde die Wetterseite
mit einer Impr├Ągnierung versehen. Im Laufe der Zeit (kurz nach Fertigstellung des Hauses) konnte man beobachten das eine wei├če Fl├╝ssigkeit aus den Fugen lief. Durch die Fassadenversiegelung (Impr├Ągnierung) kann das ablaufende Wasser bis an den Fensterrahmen laufen und somit direkt die Scheibe erreichen. Es fehlt eine Abtropfkante (Wassernase) - diese muss nachger├╝stet werden.
Nach vielen Versuchen mit etlichen Mitteln sowie einem bereits erfolgtem Austausch der Fensterscheiben f├╝r circa 1000,- ÔéČ - kam das Problem wieder.
Nun habe ich Ihr Mittel bestellt. Es funktioniert einwandfrei - ich kann Ihr Produkt nur empfehlen. Danke !

Ren├ę de Jong 26-02-2019 om 14:06:02

We zijn in mei 2018 in deze woning komen wonen. Na de verbouwing zagen we allerlei aanslag op de ruiten en dachten dat dit door onze verbouwing was gekomen. Later bleek dit afkomstig te zijn van het impregneren van de muren. Iets dat door de vorige bewoners is gedaan. Na enkele keren met verschillende middelen ( antikal, cementsluierverwijderaar, terpetine, tinner, citroenzuur, WD40 en nog meer ) hadden we de moed al opgegeven. Toen kwam ik op deze site en heb een proefmonster aangevraagd. Ik was aanvankelijk best cynisch maar dacht ach, baat het niet dan zijn we nog maar net zover. Net het proefmonster uitgeprobeerd en werkelijk niet te geloven. Het spul komt er gewoon af. Direct een flesje besteld.
Dank je wel firma Houke, dit is echt een fantastisch product en zijn geld meer dan waard.

Pagina 5 van 9